9/11

9/11

juni 23, 2020 Uit Door Lars

Mijn beste lezers,

Niets is wat het lijkt. 9/11 is één grote leugen. George W. Bush had gewoon een excuus nodig om oorlog te starten in het Midden-Oosten en de Amerikaanse toegang tot olie veilig te stellen. En duizenden mensen moesten daarom sterven.

Shanksville

Op 11 september 2001 vliegen twee “passagiersvliegtuigen” door de Twin Towers van het World Trade Center. Daardoor ontstaat er brand in de twee torens. Een derde vliegtuig crasht in het Pentagon. En als laatste is er een vierde vliegtuig neergestort in Shanksville, Pennsylvania.

Osama Bin Laden heeft zogezegd de aanslag opgeëist in een videoboodschap, maar dat is enkel om de bevolking te sussen. De boodschap is van slechte kwaliteit, waardoor je Bin Laden niet goed kan identificeren. De persoon draagt goud, wat niet mag volgens de islam en Osama is linkshandig terwijl de persoon iets neerschrijft met zijn rechterhand.  Wanneer Bin Laden wordt opgespoord, zeggen ze niets over de aanslagen op 9/11. De FBI heeft namelijk niet genoeg bewijs dat hij erachter zat. Vreemd, toch?

Er waren geen vliegtuigen en er waren ook geen kapers aanwezig. Alles is in scène gezet door de Amerikaanse overheid en de CIA. De “vliegtuigen” zijn eigenlijk Tomahawk kruisraketten, vermomd tot vliegtuigen door middel van een hologram. Bekijk eens de schade van het Pentagon. Er is gewoon te weinig schade om van een passagiersvliegtuig te komen. Er is geen herkenbaar beeld van een vliegtuig op beeld en er zijn geen brokstukken van een vliegtuig gevonden.

Bin Ladens confession video

De Twin Towers zijn de aanslag, maar waarom wordt gebouw 7 dan ook opgeblazen? Wel, daar is het geheime hoofdkwartier van de CIA. Ze houden in de gaten of alles verloopt zoals plan. Achteraf moeten ze natuurlijk het bewijs vernietigen. En daarom ging gebouw 7 ook tegen de grond.

Tomahawk kruisraket

De mensen die wel in het “vliegtuig” zitten, zijn allemaal medewerkers van de CIA. Die telefoongesprekken zijn vervalst want je kan echt niet op zo’n hoogte met een mobieltje bellen.

BBC is op het moment van de aanslag aanwezig. De reporter vermeldt dat de tweede toren zal instorten nog voor het vliegtuig het gebouw is ingevlogen. Is BBC op de hoogte van de plannen van de CIA?

Het is gewoon ook onmogelijk dat een gebouw met een stalen constructie zo rechtstandig kan instorten. Ze wilden de torens gecontroleerd slopen. Daarom hebben ze vooraf springstof geplaatst. In die springstof zit thermiet, dat is een explosieve stof. Brandend thermiet veroorzaakt temperaturen waarbij ijzer smelt. Waarom kan een gebouw met een stalen skelet zo snel instorten? Door het gebruik van thermiet. Er zijn ook metaalbolletjes gevonden, wat erop wijst dat er metaal (thermiet) is ontploft.

Zoveel onschuldige mensen zijn gestorven. Een zwarte dag in de Amerikaanse geschiedenis. En zoveel bewijs dat de CIA en de Amerikaanse overheid hier achter zitten.

Bronnen:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Complottheorie%C3%ABn_over_de_aanslagen_op_11_september_2001
https://historianet.nl/misdaad/terrorisme/9-11-de-drie-bekendste-complottheorieen

Filmpjes:

https://businessam.be/10-samenzweringstheorieen/

Foto vliegtuig Pentagon:

http://911research.wtc7.net/pentagon/analysis/conclusions/damage.html

Bron: BBC News