Antarctica is Atlantis

Antarctica is Atlantis

juni 9, 2020 Uit Door Lars

Mijn beste lezers,

Niets is wat het lijkt. We weten al zoveel over de wereld, maar toch zijn er plekken die na al die jaren nog steeds onbekend zijn. Eentje en waarschijnlijk de grootste daarvan is Antarctica.

Piramide

De zuidpool is nog maar voor een fractie ontdekt en dat geeft ons natuurlijk extra motivatie om te kijken wat het ijscontinent voor ons te verbergen heeft. Zo heb ik overlaatst enkele verdachte zaken gevonden. Blijkbaar heeft niet alleen Egypte piramiden, maar Antarctica ook. En die piramides zijn tot wel 10 keer hoger dan de piramide van Gizeh!

Dat wil zeggen dat er 100.000 miljoen jaar geleden een oude beschaving moet zijn geweest op Antarctica, die deze piramides heeft gebouwd. Op dat moment lag Antarctica namelijk op de evenaar, dus was het klimaat ook helemaal anders. Meer nog, de regering probeert deze informatie achter te houden en ze hebben zelfs foto’s geblokkeerd op Google Earth! Wat zijn de zaken die we niet mogen te weten komen?

Atlantis

Wetenschappers zeggen wel dat de vroegste menselijke beschaving pas twee miljoen jaar geleden was. Alsof dinosauriërs een piramide kunnen bouwen.

We weten dus dat Antarctica 10 miljoen jaar geleden betere leefomstandigheden had, zeker aangezien er ook een fossiel is ontdekt van een loopkever. Maar wat als de verloren stad Atlantis onder het ijs ligt?

Atlantis

Rond 1950 suggereerde professor Charles Hapgood dat Antarctica de thuisbasis was van een onbekende, onontdekte oude beschaving. De zuidpool was toen namelijk nog niet bedekt met ijs. Dus kunnen we concluderen dat Atlantis bedekt is met ijs, door ons gekend als Antarctica. De mensen die er toen woonden, zijn naar de andere werelddelen gemigreerd om de Azteken, Maya’s en Egyptische rijken op te bouwen. De piramide die ze op Antarctica hebben gebouwd, hebben ze overgenomen en ook in Egypte opgebouwd. 

Atlantis

Bronnen:

https://top10lijstjes.com/10-complottheorieen-over-antarctica
https://archeologieonline.nl/nieuws/eerste-loopkever-gevonden-in-antarctica
https://pnws.be/welk-geheim-rust-onder-de-kap-van-antarctica/

Filmpje: