Bilderconferentie

Bilderconferentie

juli 7, 2020 Uit Door Lars

Mijn beste lezers,

Niets is wat het lijkt. Jaarlijks komt er een groep van 120 tot 150 geselecteerde politici, financiële experts en academici samen voor een besloten conferentie. In eerste instantie was het de bedoeling om de banden te versterken tussen de Westerse landen en de VS. ‘Een leugen’, zegt Daniel Estulin, die de groep al jaren volgt. ‘De Bilderberggroep is een geheim genootschap met slechts één doel: de wereldmacht en de totale onderwerping van de mens aan de belangen van de superrijken en super machtigen. Met andere woorden: een terugkeer naar het lijfeigenschap en de slavernij.’

Wat als de geselecteerde leden op de Bilder Conferentie samenwerken met de Illuminati of wat als alle leden deel zijn van de Illuminati? De Illuminati is een ‘geheim’ genootschap met invloeden uit de theosofie en anti-esoterische Verlichting, opgericht door filosoof dr. Adam Weishaupt. De antichrist-genootschap is gepopulariseerd sinds de roman The Illuminatus! Trilogy van Robert Anton Wilson en Robert Shea uitkwam. Ook in steeds meer films en boeken komt het genootschap voor.

Online is er zo veel te vinden over het feit dat de Bilderberggroep, de Nieuwe Wereldorde en Illuminati drie gelijken zijn. Ze zouden het totale wereldgebeuren (inclusief natuurrampen) nauwkeurig regisseren. De Bilderberggroep houdt de bevolking dom door vaccinaties en het tot stand brengen van ziektes. Maar vooral mag de bevolking niet weten hoe de wereld geregisseerd wordt door de Illuminati. Het is dan ook logisch dat de belangrijkste mediamensen lid zouden zijn van de Bilderberggroep.

Wat bespreken ze daar echt? Wat houden ze voor de buitenwereld verborgen? Hoeveel macht hebben ze momenteel al over de wereld?

Dat zal ik uitzoeken. To be continued…

Bronnen:

https://isgeschiedenis.nl/nieuws/top-5-opmerkelijkste-complottheorieen
https://nl.wikipedia.org/wiki/Illuminati_(orde)
https://nl.wikipedia.org/wiki/Nieuwe_Wereldorde_(complot)
https://www.scientias.nl/de-illustere-illuminati-feiten-fictie-en-symboliek
https://bijbeloptiek.weebly.com/de-bilderberggroep-en-haar-rol-in-de-nieuwe-wereldorde.html

Foto’s:

Focus op Illuminati
Focus op Illuminati