Paul McCartney is dood

Paul McCartney is dood

augustus 4, 2020 Uit Door Lars

Mijn beste lezers,

Niets is wat het lijkt. Paul McCartney is al 54 jaar dood. Al 54 jaar wordt iedereen misleid.

In 1966 spelen de Beatles een spetterend live-concert in San Francisco. Na dat concert communiceren ze dat het het laatste concert was dat ze gingen geven. Waarom zou je als band op je hoogtepunt opeens stoppen? Er moet iets gebeurd zijn.

The Beatles

Na een vermoeiende nacht werken, rijdt Paul McCartney op 9 november weg in zijn witte Austin Healy. Hij had net een heftige ruzie met de andere bandleden. Onderweg mist hij een rood licht en overlijdt hij bij een auto-ongeval.

In de jaren ‘60 houden organisatoren “lookalike”-wedstrijden. In 1966 wint William Campbell, ook wel Billy genoemd. Na dat befaamde jaar heeft niemand nog van William gehoord. Waarom niet? Hij is namelijk de nieuwe Paul. Acht maanden lang hebben de Beatles zich voorbereid om William om te toveren tot de nieuwe Paul. Dat is de enige verklaring waarom ze dat jaar geen album uitbrengen en ook geen optredens meer geven.

En dan is het wel heel toevallig dat er na 1966 zowel in liedjes als in platenhoezen hints en aanwijzingen zitten naar de dood van Paul.

Het eerste liedje dat ze na zijn dood uitbrengen is Strawberry Fields Forever. Strawberry Fields is niet alleen een weeshuis, maar ook een begraafplaats nabij Liverpool. In de videoclip zingen ze “Nothing is real” terwijl er wordt ingezoomd op het hoofd van McCartney. Op het laatste van het nummer verzwakt de muziek en hoor je een sprookjesachtige melodie waar een stem zingt ‘I buried Paul’.

In de film Magical Mystery Tour, hoor je het liedje Your mother should know. Daar hebben alle Beatles een rode roos in hun witte pak, behalve Paul McCartney. Hij draagt een zwarte roos. Volgens The Beatles zelf simpelweg omdat de rode rozen op waren. Alsof ze niet naar de winkel kunnen om een nieuwe te halen.

Het liedje A Day in a Life beschrijft letterlijk de dood van Paul.

In de titeltrack van Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band verwelkomen de Beatles “Billy”. Herinner je je Billy, de bijnaam van William? Toeval bestaat niet.

Ook op de platenhoezen zie je verschillende tekens dat Paul gestorven is. Kijk maar eens op deze website: https://www.thinglink.com/scene/928389332031504385?buttonSource=viewLimits

Zelfs onderzoek toont aan dat de Paul McCartney van voor 1966 niet dezelfde is als van na 1966. Zijn stem en zijn gezicht zijn anders, met zaken die niet aan veroudering liggen. Maar het meeste verontrustende bewijs is zijn dochter. Tussen 1959 en 1962 zou haar moeder een affaire hebben gehad met Paul. Hij werd verplicht tot een DNA-test en gaf de moeder een smak geld voor de opvoeding. Zelf nam hij zijn afstand en stond het kind af. Jaren later stapt dochter Bettina naar de rechtbank en ook hier moest Paul een DNA-test ondergaan. En wat bleek? De test was negatief. 

Hoeveel bewijs heb je nog meer nodig? William, reveal yourself!

Paul versus Faul

Bronnen:

https://radio2.be/artikels/de-complottheorie-daarom-is-paul-mccartney-al-jaren-dood
https://nl.wikipedia.org/wiki/Paul_is_dead
https://www.nporadio1.nl/geschiedenis/25375-paul-mccartney-werd-vervangen-door-een-lookalike
https://www.dawn.com/news/1307942/culture-paul-is-dead-the-conspiracy-theory-that-wont-go-away
https://shenandoahliterary.org/snopes/2015/04/08/paul-is-dead-and-other-wild-conspiracies/
https://rockpasta.com/paul-mccartney-looks-different-after-1966-is-the-paul-is-dead-myth-true-or-not/

Filmpje: