Bermuda driehoek

Bermuda driehoek

mei 26, 2020 Uit Door Lars

Mijn beste lezers,

Bermuda driehoek

Niets is wat het lijkt. Al jaren verdwijnen talloze schepen en vliegtuigen in de driehoek van Bermuda. Er is geen exacte locatie van de driehoek, maar wanneer je Miami verbindt met Bermuda en Bermuda met San Juan en die laatste met Miami, kom je aardig in de buurt.

We zijn er zeker van: er staat een gigantische, kristallen piramide (3x zo groot als de piramide van Gizeh) op de bodem van de zee. Dankzij nieuwe technologieën zouden we eindelijk te weten komen waarom er zo veel schepen en vliegtuigen verdwijnen in de Bermuda driehoek. De wetenschapster die deze technologische middelen heeft gemaakt, Meyer Verlag, weet de exacte coördinaten van de piramide. Ze heeft ze zelfs al eens gedeeld op een persconferentie op de Bahamas in 2012. 

draaikolk / wervel

Er zijn onderzoekers die zich al jaren bezighouden met het onderzoek naar de Bermuda driehoek. Zij zeggen dat er op de bodem van de zee een vreemde energiebron bestaat. Deze energiebron heeft een duidelijke invloed op de vliegtuigen, schepen en bootjes waardoor ze mysterieus verdwijnen.

Op de top van de piramide bevinden zich twee grote gaten. Het water van de oceaan gaat met grote snelheid door het tweede gat. De golven creëren een gigantische wervel/draaikolk waardoor je grote golven en mist op het zeeoppervlak krijgt. De mensen op de boten en in de vliegtuigen zien niets waardoor ze gewoon worden meegesleurd in de draaikolk.

gekke golven

Mij zal je alleszins niet snel in de Bermuda driehoek vinden!

Bronnen:

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20161010_02511226
http://www.debermudadriehoek.simpsite.nl/Kristallenpiramide
https://www.apparentlyapparel.com/news/pyramids-of-glass-submerged-in-the-bermuda-triangle

Filmpje: