Rolf, de oude wolf

Rolf, de oude wolf

september 1, 2020 Uit Door Lars

Beste lezers,

Een kleine Halleluja is hier op z’n plaats! Na jaren zoeken ben ik eindelijk een oude nazischat op het spoor. Ontelbare keren is hier al iets over in het nieuws verschenen. Vele avonturiers gaan op zoek naar een verdwenen trein vol goud en schatten die door de Nazi’s tijdens Wereldoorlog 2 ergens ondergronds in een tunnel is verborgen. Deze avonturiers zitten echter op een vals spoor. Ze kennen de waarheid niet. Is er wel een trein? Ik denk er het mijne van.

In plaats van te gaan graven in tunnels en aarde ben ik gaan graven in de geschiedenis en de waarheid. Zo ben ik bij Rudolf Imwalden uitgekomen. Hij is de kleinzoon van wijlen hooggeplaatst SS’er Heinrich sr. Imwalden. Heinrich heeft documenten ondertekend in 1944 waarin het bevel werd gegeven om een veilige verstopplaats te zoeken voor ‘het kostbare goud der Ariërs’. Hierna vond ik niets meer. Tot ik Rudolf natrok.

Rudolf staat ook wel bekend als Rolf Forrester. Hij heeft enkele schilderijen succesvol verkocht. Het duurste heet “Richtung” en hangt momenteel in een museum. Rolf/Rudolf heeft eerder al te kennen gegeven dat hij niet enkel schilder is, maar ook geschoold is in Semiologie (tekenleer). Dit maakte me nieuwsgierig. Ik ben er dan ook van overtuigd dat Rolf geheime tekens in zijn schilderijen gebruikt.

Neem nu het schilderij “Richtung”. Voornamelijk zwarte lijnen, met de vier hoofdkleuren als accenten. Zie je de driehoeken in iedere kleur? Een driehoek staat voor “een startpunt, een nieuw begin”. Leg eens een blad papier met linkerhoek op de rode driehoek, zodat de hoek van het blad en de driehoek mooi in elkaar passen. Trek de rode lijnen na. Draai nu je blad tot de linkerbovenhoek van je blad op een andere kleur driehoek past. Zie je een patroon verschijnen als je alle lijnen hebt overgetrokken?

Dit is wel degelijk een geheime boodschap, die ik, Lars Fenning, heb ontrafeld.

Rolf, wat wil je ons vertellen? Of wat wil je juist geheimhouden? Ik ben je op het spoor. Halleluja!

Beste lezer, als jij de geheime boodschap van Rolf ook hebt weten te kraken, mail me dan de code. Misschien vind ik in jou wel een bondgenoot! Mail mij op fenninglars@gmail.com.

Hier kan je alvast een kijkje nemen waar de zogenoemde treingravers naar op zoek zijn:

http://www.lavieenc.fr/2018/05/29/hunt-for-nazi-gold-part-1/
https://www.csmonitor.com/World/2016/0816/Is-there-really-a-hidden-Nazi-gold-train-in-Poland